Zašto treba da se predstavite u Vinskom pasošu Srbije?

Preko 1000 korisnika Vinskog pasoša Srbije njegovog prvog izdanja. Novo izdanje pasoša za 2016/2017 štampamo u tiražu od 2000 kom i biće predstavljeno max 60 vinarija.

Najjeftinija promocija pravoj ciljnoj grupi – onima koji vole vina i žele ih kupovati uz popust u vinarijama. Pogledajte naš cenovnik

Mogućnost besplatne promocije vaših događaja i promotivnih aktivnosti. E-mail sa informacijama za događaje prosleđujemo svim korisnicima pasoša. Formular za najavu događaja se popunjava na ovom linku.

Kako to sve funkcioniše? Koje su vaše/naše obaveze?

Popunite formular na dnu ove stranice u kojem navodite sve informacije koje će se naći u Pasošu i sajtu Vinskog pasoša.

Platite naručene usluge prema popunjenim informacijama i dobijenoj fakturi.

Vaše obaveze:

  • ste da svim korisnicima pasoša koji posete vašu vinariju odobrite navedeni popust. *Korisnici su u obavezi da aktiviraju pasoš, pa je potrebno i da proverite da li na pasošu imaju upisano ime i prezime kao i broj pasoša.
  • da svakom korisniku koji dođe sa pasošem udarite pečat Vinskog pasoša koji je kreiran za vašu vinariju (dobijate ga od nas) i tako potvrdite da su ljudi bili u vašoj vinariji. Pečat uvek mora biti pri ruci onima koji rade sa gostima.
  • da na naslovoj stranici vašeg sajta postavite jedan od izabraniih banera vinskog pasoša Srbije i objavite bar jedan post o pasošu na svojoj FB stranici do 01. maja 2016.

Naše obaveze:

  • da objavimo informacije koje ste nam poslali u formularu o vašoj vinariji u Vinskom pasošu i na sajtu
  • da korisnicima aktiviramo pasoše
  • da ih redovno obaveštavamo o vašim događajima i promotivnim aktivnostima za koje ćete nam slati najave putam formulara
  • da na druge načine promovišemo Pasoš, organizujemo prodaju istih i sl.
  • Ukoliko ste otkupili preko 20 pasoša, odobrićemo vam i administratorski pristup stranici naše FB stranice gde možete sami postaviti vaš reklamni post (jednom mesečno).

 

Ažurirajte podatke iz starog pasoša (ili popunite prijavu za predstavljanje po prvi put). 

*Ukoliko budete imali pitanja tokom popunjavanja upitnika, molimo nazovite na 021/310-6-334 ili 062/514-566 – Biljana Marčeta.

Vinarija, naziv i mesto (obavezno)

Da li treba promeniti osnovne podatke: telefon, adresa, web adresa? (obavezno)
Navesti samo podatke koji se menjaju odnosno ako se prijavljujete prvi put onda popunite sve podatke

Popust uz vinski pasoš (obavezno):

Opis za pasoš ako ga želite promeniti (za one koji se prvi put prijavljuju obavezno ispisati):

Informacija Kako doći do vinarije:

Ukoliko ste otkupili najmanje 10 pasoša imate pravo i na predstavljanje na sajtu VinskipasosSrbije.rs sa sledećim podacima:

Najpoznatije etikete:

Najznačajnija priznanja:

Facebook stranica:

Podaci za našu internu komunikaciju

Osoba za kontakt (obavezno)

Mobilni telefon (obavezno sa pozivnim brojem države)

Email (obavezno)

Slike:

Ukoliko ste otkupili najmanje 10 pasoša imate pravo na predstavljanje sa dodatnim fotografijama na sajtu VinskipasosSrbije.rs. Fotografije možete prikačiti ovde. Ovim nam dajte pravo da vaše fotografije možemo koristiti u promotivne svrhe vaše vinarije kao i vinskog pasoša.
*Ukoliko ste otkupili najmanje 20 pasoša, vaš logo će biti na naslovnoj stranici sajta Vinskog pasoša.

Ukoliko želite da otkupite pasoš uz rabat (naveden u mailu) molimo označite koliko pasoša naručujete:

Ukoliko ste prošle godine uzeli pasoše na revers za prodaju, a iste niste prodali niti vratili, molimo Vas da nam navedete koliko vam je primeraka ostalo neprodato kako bismo vam ostatak fakturisali (za ostatak ćemo se dogovoriti usmeno kako da vratite):

Ukoliko biste želeli biti sponzor u našoj nagradnoj igri prilikom izvlačenja nagrada za korisnike pasoša koji su prikupili najviše pečata u svom vinskom pasošu, molimo navedite koje šta biste dali kao nagradu. Svečano izvlačenje će biti posle 15. maja. Tada ćemo svima koji su prikupli preko 25 pečata uručiti besplatne nove pasoše. Tačno vreme i mesto ćemo naknadno objaviti. (Tražimo i prostor).

Nagrada za nagradnu igru Vinskog pasoša (nije obavezno):

Da li prihvatate da za Dan otvorenih podruma omogućite besplatnu degustaciju najmanje 3 etikete korisnicima Vinskog pasoša?:

Rok do kada se možete prijaviti za novo izdanje pasoša – 25. april

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

 

Novi pasoš izlazi iz štampe 15. maja 2016.