Cenovnik

Vinari

Predstavljenje u pasošu i osnovne informacije na sajtu – 2500 din za prvo izdanje (2015/2016.)
Za drugo izdanje (2016/2017) cena je 3500 din, za uplatu do 01.05.2016 cena je 2500 din uz obavezno postavljanje banera vinskog pasoša Srbije i najmanje jednu objavu na vašoj facebook stranici o Vinskom pasošu Srbije do 01. maja 2016. 

Ukoliko postavite baner vinskog pasoša na vašem sajtu dobili biste pravo da svaki put kada organizujete vaše vinske promocije ili događaje mi obavestimo sve korisnike pasoša (i ne samo njih).

Ukoliko ste otkupili više od 10 pasoša (ili tek otkupite) i postavili naš baner na naslovnu stranicu vašeg sajta, imate pravo na dodatno predstavljanje na sajtu: najpoznatije etikete, najvrednija priznanja, predstavljanje vašeg logotipa i dodatnih fotografija na vašoj stranici na našem sajtu.

Ukoliko ste otkuupili više od 20 pasoša, imate pravo na vaš baner na našoj početnoj stranici, administratorski pristup našoj fb stranici kako biste samostalno mogli promovisati svoju vinariju na našoj stranici (do jedne objave mesečno) kao i svaku drugu podršku sa naše strane za promociju vaših vina. 

Ugostitelji, vinoteke i drugi

Predstavljanje vinskih događaja je besplatno uz obezbeđenje adekvatnog benefita za korisnike vinskog pasoša. Dovoljno je da popunite online formular o vašem događaju i pre svega omogućite neki benefit korisnicima Vinskog pasoša Srbije. Informaciju o događaju ćemo postaviti na naš sajt VinskipasoSerbije.rs u sekciji za vinske događaje, a zatim ćemo putem maila, sms-a kao i putem društvenim mreža Fejsbuk i Tviter obavetiti sve naše korisnike i pratioce. Obaveštenje o vinskom događaju je potrebno poslati minimum 3 nedelje ranije.

Ukoliko želite promociju stalnog karaktera za korisnike Vinskog pasoša Srbije, onda je potrebno postaviti baner Vinskog pasoša na vašem sajtu i kreirati poseban benefit za korisnike Vinskog pasoša Srbije i tu ćemo informaciju postaviti u adekvatnoj kategoriji na sajtu. Promocija ovog tipa košta 5000 din na godišnjem nivou a u promotivnom periodu koji važi do 28. Februara 2016. popust je 40%.

Informacije i fotografije je potrebno poslati na office@vinskipasossrbije.rs

Prodaja Vinskog pasoša Srbije

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju Vinskog pasoša u vašem objektu, za komisionu prodaju rabat je 15% a za avansne uplate 20%.

 

Uplate se vrše na: Asocijacija za razvoj turizma Visit Vojvodina

21000 Novi Sad, Nikole Pašića 7

Na račun br.: 160-263338-30 Banka Intesa        Za svrhu uplate naznačiti da li je oglašavanje ili otkup

Matični broj: 08861633      Pib:104553610

Napomena: Asocijacija VISIT VOJVODINA nije u sistemu PDV-a.