Postanite partner Vinskog pasoša Srbije – promovišite vaše usluge korisnicima Vinskog pasoša Srbije.

Želite na vašem događaju što više vinoljubaca? Mi možemo korisnicima Vinskog pasoša poslati informacije o vašem događaju putem e-maila, sms-a i putem društvenih mreža.  Sve što treba da uradite je da ponudite neku lepu specijalnu pogodnost za korisnike pasoša i pošaljete nam kompletnu informaciju o događaju popunjavajući ovaj formular. Obavezno poslati i nekoliko fotografija na office@vinskipasossrbije.rs. Ukoliko želite stalno prisustvo na našem sajtu i stalnu ponudu za korisnike vinskog pasoša, više informacija pogledajte ovde.

Postanite prodavac Vinskog pasoša Srbije

Vinski pasoš možete prodavati u vašem objektu ili možete biti u svojstvu našeg komercijaliste. Uslove za prodaju pasoša u vašem objektu možete pogledati ovde.

 

Postanite saradnik/promoter(ka) Vinskog pasoša Srbije 

Potrebni su nam saradnici koji bi ugovarali promocije i prodaju Vinskog pasoša sa organizatorima vinskih događaja u celoj Srbiji. Ukoliko ste i sami ljubitelj vina i imate dosta vinskih prijatelja i krećete se po vinskim događajima, možete spojite lepo i korisno. Ukoliko ste zainteresovani za svojstvo komercijaliste (ili akvizitera) a može i promotera(ke), molimo vas da nas kontaktirate lično.

Pošaljite nam mail sa više informacija o Vama i razlozima zbog koji verujete da biste bili prava osoba za ovaj posao na mail office@vinskipasossrbije.rs